tisdag 3 februari 2009

Stugliv i Kobdalis

Denna stuga äger vi tillsammans med en till familj. Dom har också två barn. När vi är allihop är vi 8 personer. Pluss två hundar. Stugan är på nästan 80 kvadrat å det funkar otroligt bra. Mestadels har vi änsålänge bara varit hit å renoverat, men nu har vi varit några helger för att åka slalom. Här är våran gigantiska fyrdubbelsäng!! Papporna har knåpat ihop denna med mycke skratt å några svordommar. Jag och J har klätt in den i skinn som vi beställde från Stoff och stil.


Vi har använt oss av några gamla å några nya möbler. Det mästa är från Ikea. Det är fantastiskt roligt att planera våra renoveringar. Jag å J har så lika tänk. Å när en är trött på att måla kan den andra peppa igång en. Vissa gånger vi varit där har vi börjat måla när tuppen gal, å slutat nästa gång han tagit ton.

Så här ser soffan ut när den inte är säng. Den sväljer massor av folk!!! Tavlan ovanför är målad av jag å J. Vad var det vi sa.... jag tror vi döpte den till "snöstorm i kobdalis". Bordet köpte vi på annons. Kuddar å piff är från Ikea.
I vardagsrummet har vi bara målat om väggarna. En fondvägg som är brun.



Här bor barnen. Vi har två var. Två som är född -03, dom sover uppe. Å dom andra två är född -06 å sover på bottenplan. Jag tror faktist att allt här inne är från Ikea...


Golvet är verkligen gräsligt. Men vi måste ju ha nåt kvar att renovera.
;-)
Nästa gång visar jag köket å kanske badrummet! Det har fått ett regält lyft.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, har du också en blogg! Vad kul att få se blider från Kåbban. Vad fint ni har gjort. Tänk om vi hade tid att ha ett liv, då skulle vi komma och åka slalom någon dag och hälsa på en stund.
Kram